Over.

De Gruyterfabriek

Punt def

Vormgeving is overal. En het wordt steeds belangrijker om de juiste vormgeving te gebruiken, passend bij je boodschap, de vorm én de uiting waarmee je communiceert; Online of offline, in een presentatie of een infographic, met fotografie of vormtaal?

 

1 plus 1 = 3

Annemarie van Pruyssen en Janna van den Berg vormen samen Punt Def. Door de wol geverfde ontwerpers die samen elke vormgevingsvraag kunnen invullen. Juist omdat ontwerp en de toepassingen continu veranderen, is samenwerken voor ontwerpers steeds belangrijker: Één bureau waar klanten hun vraag kunnen neerleggen en waar de ontwerpers die vanuit hun eigen kracht en expertise kunnen oppakken. Van creatief concept tot uitwerking in visuele identiteit en van campagne materialen, facebook headers en websites tot boekomslagen.

 

Waarvoor kun je terecht?

Grafische vormgeving
Design kan je merk maken of breken. Creatieve concepten vertalen we naar pakkende beelden en een helder ontwerp. Met oog voor corporate afspraken, maar altijd mét een creatieve twist.

Multimedia
Natuurlijk: een goed ontwerp stáát, ongeacht het medium. Toch werkt communicatie via een beeldscherm vaak nét even anders dan op papier. Online mogelijkheden én beperkingen: wij weten er alles van.

Projectmanagement
Fotografie, illustraties, tekst, drukwerk: design staat zelden op zichzelf. Projecten begeleiden wij desgewenst van a tot z, van creatie tot daadwerkelijke levering.

Full service
Puntdef  is werkzaam in het samenwerkingsverband The Bigger Office; een netwerk-agency van verschillende creatieve expertises waar ervaring, kennis en inspiratie gebundeld en gedeeld worden. Hier werken grafisch ontwerpers nauw samen met marketing en communicatiestrategen Arthur&Brent, Online marketing experts Bloei Online en community-marketingbureau Communiteers. We maken gebruik van elkaars kennis op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen.